¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Nou cafè tertúlia Oikocredit sobre el moviment de desinversió en combustibles fòssils

Nou cafè tertúlia Oikocredit sobre el moviment de desinversió en combustibles fòssils

350-logo-v3.pngmiércoles, 31 de octubre de 2018 14:17

El Canvi Climàtic no és un problema abstracte i distant — està aquí, avui. I ja ens afecta a tots i a totes, des de nacions insulars que s'estan enfonsant, a terres indígenes que estan sent explotades per l'extracció de combustibles fòssils.

La lluita contra el canvi climàtic és una lluita per la justícia. Per això aquests últims anys han sorgit diversos moviments a tot el món que advoquen per la desinversió en combustibles fòssils i per la promoció d'energies renovables i gestionades per la comunitat. Però l'impacte ambiental de les inversions en energies fòssils no és l'únic argument per abandonar-les, i és que molts analistes comencen a veure seriosos riscos financers en aquest tipus de projectes. I el teu banc, inverteix en combustibles fòssils?

350.org Divestment. Keep it in the ground

En aquest nou cafè tertúlia d’Oikocredit parlarem del Canvi Climàtic, de les inversions en combustibles fòssils i de les alternatives que existeixen, juntament amb membres del moviment 350.org, i al voltant d'una tassa de cafè i un petit berenar de Comerç Just.

350.org és una organització de base que duu a terme campanyes, incidència política i accions públiques massives per oposar-se a nous projectes de carbó, petroli i gas, promoure la retirada de fons de les companyies que estan escalfant el planeta i construir solucions d'energia 100% neta i lliure que ens serveixin a tots/es. La xarxa de 350 està present en 188 països.

Quan: Dimecres 14 de novembre a les 18:45h
On: Espai de Consum Responsable (Palau Foronda) Ronda Sant Pau 43-45 baixos - Barcelona

L'acte és d'entrada lliure però es requereix inscripció prèvia a través del correu catalunya@oikocredit.org o del telèfon 93 441 63 06.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre