¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit a la V Fira d'Economia Solidària

Oikocredit a la V Fira d'Economia Solidària

cartell_fesc2016_petit.jpgmartes, 18 de octubre de 2016 16:53

Els propers 21, 22 i 23 d'octubre tindrà lloc la cinquena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC), l'esdeveniment anual que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

 Des d’Oikocredit hi participarem amb un estand informatiu, on si vols, podràs aprofitar per fer-hi directament totes les gestions per donar-te d’alta com a soci/a, i així començar a fer treballar els teus estalvis per fomentar el desenvolupament sostenible dels països del Sud.

La fira aplegarà totes les iniciatives del sector de les finances ètiques cooperatives, però també una grandíssima diversitat de projectes empresarials de l’economia solidària, a través dels quals avui en dia ja podem consumir responsablement en tots els àmbits de la nostra vida. Sota el lema “Terra compartida, terra cooperativa”, més de 180 expositores es donaran cita un any més al recinte Fabra i Coats del barri barceloní de Sant Andreu.

A més de la zona d'exposició, la FESC oferirà una cinquantena d'activitats entre xerrades, trobades, espais d'assessoria i exposicions al voltant dels seus 4 eixos temàtics principals: “Territori en cooperació”, “Recuperar Sobiranies”, “Creació de mercats socials” i “Educació i cultura per la transformació social”. Tota la programació de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya és gratuïta i oberta a tots els públics fins a completar aforament.

Durant la fira també es presentarà la segona edició de l’informe “L’Estat del Mercat Social Català”, corresponent a l’exercici 2015. El presentarem el proper dissabte 22 d’octubre a les 11h a la Sala Santos Hernández de l’Ateneu l’Harmonia. L'informe incorpora dades de les 105 organitzacions que han fet balanç social i de les 219 que es van incorporar al mapa Pam a Pam durant el 2015, entre les quals també hi som Oikocredit.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre