¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit, BID Invest i Cooperativa Jardín Azuayo anuncien innovador bo social de diversitat i inclusió

Oikocredit, BID Invest i Cooperativa Jardín Azuayo anuncien innovador bo social de diversitat i inclusió

Event IDB-JardinAzuayo.jpgmartes, 01 de agosto de 2023

La inversió combinada de US$ 20 milions augmentarà els serveis de la cooperativa equatoriana d'estalvi i crèdit per a dones i emprenedors de baixos ingressos.

L'inversor d'impacte social Oikocredit i el BID Invest estan proporcionant US$ 10 milions cadascun a la Cooperativa d'Estalvi i Crèdit Jardín Azuayo a l'Equador com un bo social altament innovador de gènere, diversitat i inclusió amb incentius basats en l'acompliment.

La Cooperativa Jardín Azuayo utilitzarà el finançament per a promoure i ampliar l'accés al crèdit de les micro, petites i mitjanes empreses (MIPIME) de l'Equador que siguin propietat o estiguin dirigides per dones, persones amb baixos ingressos o baix nivell educatiu, membres de comunitats indígenes, minories ètniques i migrants. Jardín Azuayo ofereix serveis financers i educació cooperativa en suport de l'economia social i una societat solidària.

El soci inversor d’Oikocredit, el BID Invest, és el braç del sector privat del Banc Interamericà de Desenvolupament. Com a part del seu suport, el BID Invest prestarà serveis d'assessorament a Jardín Azuayo en l'avaluació i millora de les decisions de crèdit cap a les dones i els grups subrepresentats i pagarà una bonificació monetària basada en els resultats vinculats al fet d’arribar a les dones empresàries, incloses les dones indígenes i migrants.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (En anglès)

Nota: el proper mes de setembre, responsables de la cooperativa Jardín Azuayo visitaran l'Escola d'Economia Social d'Osuna, acompanyades de la Lorena Torres, responsable d'inversions d'Oikocredit. Consulta les nostres xarxes socials o contacta amb sevilla@oikocredit.org per conèixer el detall dels esdeveniments on participaran.

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

noviembre 2023

octubre

septiembre

agosto