¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit inverteix 5 milions de dòlars en Zeepay de Ghana per a millorar la inclusió financera dels treballadors immigrants

« Enrere

Oikocredit inverteix 5 milions de dòlars en Zeepay de Ghana per a millorar la inclusió financera dels treballadors immigrants

logoZeepay.pngjueves, 11 de abril de 2024

El nou acord de finançament de capital té com a objectiu ajudar a la fintech africana a expandir les seves operacions a 10 països en els pròxims dos anys.

Una nova inversió d'Oikocredit ajudarà els treballadors migrants a enviar diners a les seves famílies més fàcilment. L'inversor d'impacte social ha invertit 5 milions de dòlars en el proveïdor d'infraestructura de remeses digitals Zeepay Ghana.

La inversió forma part de la recent ronda d'inversió de 17 milions de dòlars de la sèrie A.5 de l'empresa africana de tecnologia financera.

Zeepay facilita la liquidació instantània de remeses en moneders de diners mòbils a Àfrica i el Carib en nom de les principals empreses mundials de transferència de diners. Zeepay utilitzarà els fons per a ampliar la seva presència geogràfica i ampliar la seva gamma de productes.

Les transferències digitals de diners exerceixen un paper important a l'hora d'ajudar a milions d'emigrants desatesos i a les seves famílies a accedir als serveis financers.

Una de cada nou persones a tot el món -uns 800 milions- viu en llars que reben remeses internacionals, segons l'ONU. Es calcula que les remeses a països de renda baixa i mitjana van assolir els 669.000 milions de dòlars l’any 2023 i es preveu que enguany arribin als 690.000 milions, segons el Banc Mundial.

En Samuel Ndirangu, Responsable d’Inversions d'Oikocredit, va dir: "Oikocredit es complau a associar-se amb Zeepay a mesura que augmentem la nostra cartera global de tecnologies financeres d'impacte. Les remeses són essencials per a la inclusió financera de moltes llars als països en els quals opera Zeepay, i els seus moneders digitals poden ajudar a superar els desafiaments relacionats amb la transparència, la comoditat, la velocitat i la seguretat tant per als remitents com per als destinataris dels fons. Ens complau associar-nos amb una empresa africana de ràpid creixement dirigida per un equip capaç i esperem donar suport al seu creixement."

Llegeix la notícia completa aquí [en anglès]

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

junio 2024

mayo

abril

marzo