¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Trobada de Dones Viatgeres a Madrid

« Enrere

Trobada de Dones Viatgeres a Madrid

GRANDESVIAJERAS-OIKO-v2-01 (002).jpgmiércoles, 28 de febrero de 2024

El proper 6 d'abril se celebra la segona edició de la Trobada de Dones Viatgeres, de la qual Oikocredit en som patrocinadors, aquesta vegada a Madrid.


GRANDESVIAJERAS-OIKO-v2-01 (002)

La jornada comptarà amb les següents intervencions.

- Rose Serrano. Directora de relació amb l'inversor/a en Oikocredit per al mercat espanyol. La seva xerrada recorrerà Costa d'Ivori, Ghana, Togo i Benín.

+info: Blog/RRSS www.roseviaja.com

- Mónica Cossio. Jubilada -extripulant d'Ibèria. Se centrarà en el Congo.

+info: blog www.mimochilamepesa.com

- María Grau. Responsable de qualitat, i+d, medi ambient, sistemes de gestió i normes internacionals en una empresa de telecomunicacions. Parlarà sobre l'Índia.

+info: https://tuhobbietuviaje.com/

- Alberto Campa. Impulsor d'aquestes trobades, somiador i viatger que ha fet tres voltes al món. Farà el paper de mestre de cerimònies.

+info: https://www.unavueltaalmundobajocero.com

Programa:

16.00 h. Inici de la sessió en la qual diferents viatgeres (veure noms més amunt) traslladaran les seves experiències i vivències durant els seus viatges a diferents països d'Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia englobats dins de l'anomenat Sud Global.

A la meitat de l'esdeveniment es realitzarà un tast de xocolates de projectes finançats per Oikocredit.

19.30 h. Debat

20.00 h. Finalització de la Jornada

Alguns detalls:

En què consisteix

Durant aquesta trobada diverses viatgeres presenten el seu mode de viatjar, els seus trucs viatgers, parlen dels seus viatges i de les seves inquietuds.

L'esdeveniment està patrocinat per Oikocredit internacional, que opera en més de 50 països del món i que intenta donar visibilitat als seus projectes a través dels ulls de les viatgeres.

Qui ho organitza

L'organitzador és l’Alberto Campa, un dels grans viatgers espanyols.

Per què es fa

El principal motiu de realitzar aquest tipus de trobades en les quals les protagonistes siguin dones és donar a conèixer la poca visibilitat que tenen aquestes a l'hora d'exposar o explicar els seus viatges; en general, són homes als qui es convida a esdeveniments viatgers i poques vegades a elles. Amb aquesta trobada s'intenta donar veu i vot a les que viatgen en les mateixes condicions que ells i que tenen la mateixa experiència viatjant.

Quins objectius persegueix

  • Donar visibilitat a les viatgeres.
  • Donar visibilitat als projectes d’Oikocredit en el món (Sud Global) a través de la mirada i els viatges de les ponents.
  • Fer veure que moltes vegades quan viatgem hi ha una altra realitat, la d’OIkocredit, i molta gent que necessita el nostre suport econòmic per a poder tirar endavant.
  • Promoure i animar a altres dones a perseguir la seva meta de viatjar soles.

Quantes trobades s'han fet fins ara o estan previstes pel 2024

Enguany hi ha previstes 6 jornades viatgeres (on hi participen tant homes com dones).
A les dues Trobades de Dones Viatgeres (Madrid i Barcelona) previstes per enguany s’hi suma la primera, duta a terme a Barcelona el 2023.

Inscripcions aquí.

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

mayo 2024

abril

marzo

febrero