¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Sòlids punts en comú i compromís per a continuar avançant en el diàleg amb el PNC en relació amb els préstecs de microfinançament a Cambodja

« Enrere

Sòlids punts en comú i compromís per a continuar avançant en el diàleg amb el PNC en relació amb els préstecs de microfinançament a Cambodja

martes, 19 de marzo de 2024

Del 13 al 15 de març de 2024, representants de l'inversor d'impacte social Oikocredit, de la Ecumenical Development Cooperative Society U.A. i de tres ONGs de drets humans, la Cambodian League for the Promotion and Defense of Human Rights (LICADHO), Equitable Cambodia i FIAN Alemanya, es van reunir per a dialogar. Això formava part del procés relacionat amb la presentació realitzada per les tres ONGs al Punt Nacional de Contacte de l'OCDE holandès per a la Conducta Empresarial Responsable en relació amb els suposats impactes negatius d'alguns préstecs de microfinances sobre els prestataris cambodjans.

Durant el diàleg, les parts van coincidir en el seu compromís de millorar les condicions de vida dels prestataris cambodjans. També va haver-hi un reconeixement conjunt dels problemes urgents del sector del microfinançament cambodjà i de la necessitat de prendre mesures per a resoldre'ls. Les parts han identificat i s'han compromès a fer passos concrets cap a un resultat positiu del diàleg.

El PNC holandès ha elogiat a totes dues parts pel seu compromís de bona fe en el procés del PNC en curs.

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

mayo 2024

abril

marzo