¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Suport a les PIME peruanes mitjançant préstecs digitals

Suport a les PIME peruanes mitjançant préstecs digitals

prestamype logo.pngjueves, 24 de agosto de 2023

Oikocredit participa en una ronda Pre-Sèrie A de US$ 5 milions en l'empresa peruana de tecnologia financera (fintech) Prestamype per fer costat a micro i petites empreses al Perú.

Oikocredit ha participat en una ronda de finançament Pre-Sèrie A de US$ 5 milions en l'empresa peruana de serveis financers digitals (fintech) Prestamype per fer costat a les micro i petites empreses (MIPE) desateses i subbancaritzades al país sud-americà.

Oikocredit va liderar la ronda juntament amb l'inversor d'impacte social Acumen Latam Impact Ventures (ALIVE). Altres participants van ser Salkantay Ventures, Inca Ventures, AVP i diversos business angels.

Prestamype és un prestador fintech líder al Perú. El seu ecosistema digital de productes financers combina tecnologia i garanties hipotecàries per ampliar l'accés al crèdit de les MIPE, proporcionant un accés més fàcil, processos més ràpids, taxes competitives i calendaris de pagament més flexibles que les solucions bancàries tradicionals.

Les MIPE representen més del 99% de les empreses del Perú i ocupen el 54% de la mà d'obra, segons l'Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmics (OCDE). No obstant això, moltes PIME tenen dificultats per a accedir a finançament de manera ràpida i a temps per a cobrir les seves necessitats empresarials.

Prestamype presta actualment serveis de finançament a més de 4.000 empresaris i empresàries amb el seu enfocament multisectorial. Ha desemborsat 43 milions d’USD i preveu tancar el 2023 amb un total de més de 110 milions d’USD.

Utilitzarà el préstec per donar suport al creixement del seu model de préstecs en balanç palanquejant préstecs, el seu finançament de factoring i consolidant l'ecosistema de productes en el mercat peruà.

prestamype-ceo-and-coo Laura Schlesinger i Carlos Ferreyros

El tancament d'aquesta ronda d'inversió acosta a Prestamype al seu objectiu de convertir-se en el primer neo banc per a micro i petites empreses al Perú.

La fintech va ser fundada per la Laura Schlesinger i el Carlos Ferreyros, els quals compten amb experiència en finances, estructuració de préstecs i tecnologia.

Després de la inversió, en Harold Calderón, Equity Officer d’Oikocredit, i la Maria Pia Morante, Directora d'Inversions d’ALIVE Ventures, s'uniran a la junta directiva de Prestamype.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí. (En anglès)

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

noviembre 2023

octubre

septiembre

agosto