Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

L'Assemblea General escull nous membres del Consell Rector i aprova el dividend

L'Assemblea General escull nous membres del Consell Rector i aprova el dividend

AGA-Oikocredit-2015-participantes-Spain.jpgasteazkena, 15 de ekainak de 2016

Més de 100 membres i personal d'Oikocredit Internacioinal es van reunir durant una setmana a Noordwijkerhout, als Països Baixos. La trobada va acabar amb l'Assembea General Anual (AGA) de la cooperativa el 9 de juny.

L'AGA va escollir dos membres nous per al Consell Rector: Vicent De Waele, de Bèlgica; i Eduardo Jiménez, de les Filipines. El Consell Rector va reelegir Jacinta Hamann de Vivero, del Perú, per a un segon mandat com a presidenta i Karsten Löffler, d'Alemanya, com a vicepresident.

Des de l'Assemblea, van agrair als dos membres sortints, Martina Straub, de Suïssa, i Karen Nazaryan, d'Armènia, les seves valuoses contribucions tant al Consell Rector com a la missió d'Oikocredit.

Assemblea General Anual d'Oikocredit 2015

Entre les diferents mocions que s'hi van aprovar destaca la creació d'un nou Consell de Membres per mirar d'enfortir-ne la seva veu en la cooperativa.

L'AGA també va aprovar la proposta del Consell d'Administració de pagar un dividend del 2% pel 2015. Al llarg del mes de juliol les diferents Associacions de Suport enviaran el detall dels rendiments corresponents a les inversions del 2015 de cada soci/a partícip. Altres canvis adoptats inclouen la integració del comitè d'auditoria dins el Consell Rector.

Durant la setmana de reunions també es va celebrar l'entrega de premis del primer concurs intern d'idees de negoci a Oikocredit, i es va comptar amb una interessant conferència sobre creativitat, aprenentatge i emprenedoria.
Si vols informació més detallada sobre tots els temes que es van tractar a l'AGA, posa't en contacte amb la teva Associació de Suport per a què te la faciliti.

> Consulta aquí els resultats econòmics d'Oikocredit per a l'exercici 2015.

> Consulta aquí els resultats d'impacte social d'Oikocredit per al 2015.

« Atrás