Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit, a la Fira del Mercat Social de Madrid

Oikocredit, a la Fira del Mercat Social de Madrid

senegal.jpgastelehena, 06 de ekainak de 2016

El cap de setmana del 4 i 5 de juny Oikocredit va participar a la IV Fira d'Economia Social i Solidària de Madrid. Hi vam ser presents 150 entitats representant un sector econòmic alternatiu que segueix creixent i demostrant la força i capacitat de generar canvi social any rere any. Membres de l’oficina d’Euskadi s’hi van desplaçar en representació de les tres associacions d’Oikocredit a l’Estat.

Unes 15.000 persones van passar per les instal·lacions de Matadero per conèixer alternatives diferents de productes i serveis de les organitzacions que ofereixen la possibilitat de fer una economia més justa i sostenible: en agricultura sostenible, cultura i mitjans de comunicació independents, moda sostenible, serveis financers ètics, assegurances ètiques, transport sostenible, energies renovables…

Oikocredit va seguir estrenyent llaços amb altres proveïdors de serveis financers ètics com Fiare Banca Etica i Coop 57, companys de viatge amb qui mantenim una estreta relació i ens agrada coincidir i compartir experiències.

La intenció de la Fira i de tots els que hi vam participar la va resumir la presidenta de REAS Madrid, Marta Mangrane: “En aquesta situació de crisi és important posar al centre un altre tipus de valors i contagiar d’altres empreses i models econòmics perquè es passin a l'economia social i solidària, i alhora recordar a la ciutadania el poder que té com a consumidora per generar un canvi social optant per productes i serveis de l'Economia Social i Solidària”.

« Atrás