Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

El director executiu d’Oikocredit, David Woods, deixa el càrrec

El director executiu d’Oikocredit, David Woods, deixa el càrrec

david-woods.jpgasteazkena, 01 de ekainak de 2016

David Woods ha anunciat que deixa el càrrec com a director executiu d’Oikocredit Internacional (OI) per assolir el seu objectiu personal d’emigrar a Nova Zelanda.

David continuarà treballant a Oikocredit fins a finals d'agost per assegurar un traspàs apropiat de responsabilitats a l'equip directiu d’Oikocredit.

“La Junta de Supervisió respecta la decisió de David i està agraïda per la seva contribució a Oikocredit,” ha dit Jacinta Hamann de Vivero, presidenta de la Junta de Supervisió d’Oikocredit. “David ha jugat un rol decisiu en la preparació d’Oikocredit per als reptes emergents en el mercat creixent d'inversió social.”

“L'impacte que Oikocredit té en la vida de les persones ha fet dels últims tres anys i mig un període molt satisfactori per a mi” ha comentat David. “El meu objectiu a llarg termini sempre ha estat viure a Nova Zelanda i aquest any s'han donat les circumstàncies perquè succeeixi. Espero veure Oikocredit continuar creixent sobre la base de les seves fortaleses i tenint èxit.”

David es va unir a Oikocredit al novembre del 2012. Sota el seu mandat, Oikocredit ha vist créixer la seva cartera de finançament del desenvolupament en un 70%, des de 530 milions d’euros a finals de 2012 fins als 900 milions al tancament del 2015.

La Junta de Supervisió ha nomenat Ging Ledesma, directora de Relacions amb inversionistes i acompliment social, directora interina a partir de l’1 de juny del 2016. Ging ha desenvolupat un ampli coneixement del negoci i dels seus actors durant els 17 anys a Oikocredit. S'espera que la directora interina segueixi en el lloc fins que es designi un substitut permanent.

Per saber més sobre la decisió de David de deixar Oikocredit i els plans per al futur, fes clic aquí per llegir-ne una entrevista.

« Atrás