Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit, finances ètiques amb resultats socials sòlids

Oikocredit, finances ètiques amb resultats socials sòlids

asteartea, 16 de ekainak de 2015

Les finances ètiques, a través d'Oikocredit, arriben a beneficiar a més de 37 milions de persones arreu del món.


Avui hem publicat el nostre informe d'acompliment social per a l'any 2014. Els resultats reflecteixen les dades reportades per 591 de les organitzacions sòcies d'Oikocredit, i demostren com és possible compatibilitzar les finances i els resultats econòmics positius amb un elevat impacte social i ambiental.

El 2014, les organitzacions sòcies de microfinances d'Oikocredit van arribar a beneficiar 37 milions de persones prestatàries, el 32% més respecte del 2013. Dels 37 milions de persones prestatàries de microcrèdits, el 86% eren dones, el 50% vivia en zones rurals i el 25% estaven activament implicades en l'agricultura. La directora d'acompliment social i anàlisi de crèdits d'Oikocredit, Ging Ledesma, va dir que aquestes dades demostren el compromís d'Oikocredit amb els resultats socials i ambientals. "El 2014, ens vam centrar en el creixement del nostre abast en els països de baixos ingressos, en particular per a les prestatàries rurals i dones", va explicar la Sra Ledesma. "En els propers dos anys també ens agradaria veure més de la meitat de tots les nostres organitzacions sòcies de producció i serveis aconseguir la classificació 'verda'", va afegir la Sra Ledesma.

El 2015, a Oikocredit continuarem amb la nostra estratègia d'arribar a més clients i fer un ampli seguiment dels canvis en la vida de les persones que hàgim beneficiat.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí

« Atrás