¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

La veu de les sòcies d'Oikocredit Catalunya. Diàleg sobre gènere i finances ètiques.

La veu de les sòcies d'Oikocredit Catalunya. Diàleg sobre gènere i finances ètiques.

CHAJU-GT-142.jpgmartes, 12 de abril de 2022 14:30

A Oikocredit apostem fermament per la igualtat de gènere i l'empoderament de la dona, tant a nivell de la nostra activitat de Finances Ètiques com a nivell d'organització interna. Però encara ens queda molt de camí per recórrer, i per això volem escoltar la veu de les nostres sòcies, amb les quals mantindrem un diàleg informal aquest proper 21 d'abril a les 19h.

AGM-2017-11

Tot i que tant a nivell d'Oikocredit Internacional com d'Oikocredit Catalunya treballem fermament per la igualtat de gènere, el sector financer és un entorn molt masculinitzat, fins i tot en l'àmbit de les Finances Ètiques.

Per això aquest dijous 21 d'abril convidem a totes les nostres sòcies i simpatitzants (dones) a participar en aquest espai informal de diàleg i participació per recollir les vostres propostes, inquietuds i comentaris sobre com incorporar més i millor la perspectiva de gènere a Oikocredit Catalunya.

Comptarem amb la Sonia Joaniquet i l'Anna Pallarès, membres de la Junta Directiva i voluntàries d'Oikocredit Catalunya, que ens explicaran la seva experiència de participació a l'entitat, i que a través d'una sèrie de preguntes sobre qüestions de gènere recolliran les opinions i la veu de les nostres sòcies.

Dirigit a: qualsevol sòcia o simpatitzant d'Oikocredit Catalunya amb inquietud per qüestions de gènere, o qualsevol sòcia que s'estigui plantejant participar més activament a l'entitat, ja sigui com a voluntària o com a membre de la Junta Directiva.

Dia i hora: Dijous 21 d'abril de 19h a 20h.

Lloc: format híbrid, presencial al C/ Casp 43, baixos, i online via Zoom.

Per control d'aforament i assistència es requereix inscripció prèvia a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/yzirqD1vKG

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

diciembre 2023

noviembre

octubre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre

septiembre