Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

firaSolidaria_impacte.jpglunes, 18 de octubre de 2021 12:41

Un any més participem a la fira UPFSolidària per donar a conèixer les Finances Ètiques com a alternativa de cooperació al desenvolupament i solidaritat. Serà tota la setmana del 18 al 22 d'octubre.

Des de fa diversos anys, i amb l'objectiu d'acostar les Finances Ètiques a la comunitat universitària, participem a la Fira UPFSolidària, que enguany se celebrarà altre cop en format virtual, però també de forma presencial el dimecres 20 d'octubre de 10 a 14h a l'edifici Jaume I del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

També participarem a la taula rodona de clausura de la fira el proper divendres 22 d'octubre a les 12:30h, i que porta el títol "Nous reptes per al tercer sector". Hi parlarem del paper de les Finances Ètiques en la consolidació d'un tercer sector fort i coherent, i sobre els reptes que ens depara un futur incert a nivell ecosocial.

Pots consultar totes les entitats expositores als seus estands virtuals, així com la programació completa d'activitats a: https://www.upf.edu/web/firaupfsolidaria#menu 

fira-upf-solidaria-2

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

abril 2022

marzo

octubre 2021

junio

mayo

abril

diciembre 2020

noviembre

mayo

marzo

enero

octubre 2019

septiembre

abril

marzo

febrero

octubre 2018