¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

L'Informe d'impacte 2021 ja està disponible!

L'Informe d'impacte 2021 ja està disponible!

Oikocredit Informe de impacto 2021 ES cover.pngmiércoles, 15 de septiembre de 2021

Oikocredit acaba de publicar el seu Informe d'impacte 2021. En aquest informe podràs saber-ho tot sobre l'impacte social d’Oikocredit: com el mesurem, com es reflecteix en els nostres sectors i regions d'enfocament, el nostre suport de desenvolupament de capacitats, i molt més.

L'objectiu d’Oikocredit és millorar la qualitat de vida de les persones i comunitats de baixos ingressos a Àfrica, Àsia, i Amèrica Llatina i el Carib. En l'informe d'impacte, coneixeràs com monitorem i fem costat a les nostres organitzacions sòcies per a aconseguir aquests objectius.

El nostre Informe d'impacte 2021 explica com l'invertir en les nostres àrees d'enfocament d'inclusió financera (per exemple, microfinances i finançament a pimes), agricultura i energia renovable ajuda a Oikocredit a maximitzar el nostre impacte social. També podràs saber per què la nostra presència local és essencial per a seleccionar les organitzacions sòcies adequades amb les quals treballar i per a brindar suport de desenvolupament de capacitats. El desenvolupament de capacitats és un altre aspecte important del nostre treball sobre el qual podràs llegir.

Què més hi trobaràs?

A més, sabies que Oikocredit contribueix activament als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides? En l'informe expliquem com es manifesta la nostra contribució a aquests objectius amb més de 50 indicadors.

numeros

També hi trobaràs històries inspiradores de cadascun dels nostres sectors d'enfocament a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Històries com la de la Gladys Arcs, a qui presentem en la portada. Gràcies al suport financer de Cooprogreso, sòcia d’Oikocredit, la Gladys va poder sostenir el seu mitjà de subsistència, mantenir a la seva família, satisfer les necessitats mèdiques del seu marit i educar als seus fills. «El suport que m'ha donat Cooprogreso ha estat enorme», diu la Gladys. «Són presents quan els necessito».

COOP-EC-031

> Descarrega l'informe d'impacte 2021 aquí.

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

septiembre 2023

agosto

julio

junio

mayo

abril