¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

5 milions de dòlars per a millorar els mitjans de subsistència i la seguretat alimentària a Kenya

« Enrere

5 milions de dòlars per a millorar els mitjans de subsistència i la seguretat alimentària a Kenya

_H8A2804.jpgjueves, 11 de enero de 2024

El nou préstec d'Oikocredit permetrà a Juhudi Kilimo oferir finançament assequible i accessible a clients de zones rurals i periurbanes.

Acte de firma del préstec a Juhudi Kilimo. _H8A2804

Oikocredit ha posat més fons a la disposició dels petits agricultors i les microempreses de Kenya amb el préstec de 5 milions de dòlars (750 milions de KES) a la institució de microfinances Juhudi Kilimo.

L'acord donarà suport als objectius generals de millorar els mitjans de subsistència i contribuir a la seguretat alimentària en tota la nació africana, va declarar en Benard Kivava, Director General de Juhudi Kilimo.

Fundada el 2004, Juhudi Kilimo és una empresa social amb ànim de lucre. Se centra en el finançament d'actius agrícoles específics que ofereixen ingressos immediats i sostenibles als agricultors.

En Michael Kariah, responsable d'inversions d'Oikocredit per a l’Àfrica oriental i meridional, va declarar: "Ens complau treballar amb Juhudi Kilimo com una de les nostres organitzacions sòcies a llarg termini més recents. Les nostres missions s'alineen entorn del suport a les comunitats locals, la creació d'ocupació i la millora de la seguretat alimentària, entre altres qüestions socials en el continent."

L'agricultura exerceix un paper clau en l'economia rural de Kenya. Segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació, el sector representa el 33% del producte interior brut (PIB) del país i contribueix indirectament amb un altre 27% del PIB a través dels seus vincles amb altres sectors.

El sector dona feina a més del 40% de la població total i a més del 70% de la població rural de Kenya.

Llegeix el comunicat de premsa (en anglès)

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

marzo 2024

febrero

enero

diciembre 2023