Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Pulsa "<< Previous" para noticias anteriores
Pulsa "Next >>" para noticias más recientes

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Laudex official.jpglunes, 18 de febrero de 2019

Oikocredit ha tancat una inversió de 3,3 milions de dòlars en Laudex, una institució d’inclusió financera que facilita crèdits a estudiants per a estudis superiors a Mèxic.

Proporcionant crèdits que estan en línia amb les necessitats dels estudiants i optimitzant per facilitar la seva capacitat de devolució del crèdit, Laudex dóna suport als estudiants per a unes millors oportunitats en l’àmbit de l’educació a Mèxic, on existeix un dèficit de qualitat ens els estudis superiors públics.

El Francisco Cordero, CEO i fundador de Laudex ha comentat: “Estem molt emocionades per tenir a Oikocredit com a inversora i sòcia. Per a nosaltres, és primordial que els nostres accionistes estiguin d’acord amb els nostres valors i propostes, per promoure l’educació i canviar vides. A Oikocredit, el nostre primer inversor internacional, hem trobat una entitat sòcia que està fortament alineada amb nosaltres. Creiem fermament que Oikocredit jugarà un rol clau donant suport a Laudex per fer més accessible l’educació superior per les i els pròxims 100,000 alumnes.”

Llegeix la nota de premsa sencera aquí

Laudex

« Atrás

Archivo

« Previous Next »

febrero 2020

enero

septiembre 2019

julio

abril

marzo

febrero

enero

diciembre 2018

noviembre