Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Unint als agricultors de la Costa d'Ivori

Unint als agricultors de la Costa d'Ivori

ucovisa-220.pngostirala, 20 de irailak de 2013

Union des Coopératives du Vivrier des Savannes (UCOVISA) és una associació agrícola que ajunta 17.000 productors de blat de moro i d'anacard de 12 cooperatives de la regió del nord de la Costa d'Ivori. Els membres de la cooperativa estan situats a tres de les regions més empobrides: Korhogo, Ferkessédougou i Tengrela.

UCOVISA està principalment focalitzada en unir agricultors de petita escala per garantir un producte de qualitat y alhora tenir accés tant a compradors viables regionals y nacionals com a un preu just.

És la primera vegada que UCOVISA esdevé sòcia d'Oikocredit rebent una línia de crèdit de 139.000.000 XOF (212.000 euros) al 2013 per incrementar comercialment els seus compromisos i assegurar la rendibilitat de les seves actuals activitats.
ucovisa-220.png

« Atrás