Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Mariam Dao recorre la UE i els EUA

Mariam Dao recorre la UE i els EUA

Mariam-Dao-Kuapa-Kokoo-470-20130829.jpgostirala, 20 de irailak de 2013

La representant d'Oikocredit a l'oest d'Àfrica, Mariam Dao estarà de tour per Suïssa, França i els Estats Units del 31 d'Agost al 26 de setembre. La senyora Dao mostrarà el treball que Oikocredit ha estat realitzant a la seva regió, en particular el seu treball amb l'agricultura, incloent el finançament i la dona.

Durant vint anys la senyora Dao ha estat treballant per Oikocredit, ella va desenvolupar les microfinances de la regió i la cartera d'inversió per projectes socials que inclouen les arrels profundes d'organitzacions amb dones involucrades amb la seguretat alimentària. Abans d'unir-se a Oikocredit, la senyora Dao va treballar com a directora financera de CIGE i com a consultora internacional del Banc de desenvolupament Africà, l'ILO i del Banc Mundial. Provinent de la costa d'Ivori, la senyora Dao està compromesa amb la inclusió financera de la dona i amb el desenvolupament del lideratge de la dona a tots els nivells de la societat Africana.

La senyora Dao primer es presentarà a Solothurn, Suïssa, com a invitada d'honor a la celebració del 30è aniversari de l'Associació de suport Deutsche Scheiwz. Després d'això, ella viatjarà cap a la regió occidental de Suïssa per presentar-se a Oikocredit Romandie. La senyora Dao llavors seguirà el seu recorregut cap a Washington als Estats Units a presentar la primera trobada nacional d'Oikocredit a EUA “Invertint en la gent”, donant poder a les comunitats el 5 i 6 de setembre. La senyora Dao parlarà sobre la situació de la dona a l'oest d'Àfrica, així com del treball del soci a la Costa d'Ivori a Cocovico.

A la trobada d'Oikocredit als EUA també hi assitirà el director internacional d'Oikocredit, el senyor David Woods, que parlarà del passat, present i futur d'Oikocredit així com de la gestió del risc i de l'impacte social.

La senyora Dao llavors viatjarà cap a París, per parlar en una conferència de premsa organitzada per Oikocredit França el 10 de setembre. La senyora Daos parlarà la premsa d'Oikocredit als inversors d'Oikocredit a Àfrica centrant-se en l'emprenedoria, dones i reptes a l'oest d'Àfrica. Després del seu temps a París, la senyora Dao viatjarà a numeroses associacions de suport d'Oikocredit a França, incloent Besançon, Marseille, Montpellier, Lió i Tolouse.

Més detalls de la trobada d'EUA aquí.

Mariam-Dao-Kuapa-Kokoo-470-20130829.jpg

« Atrás