Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental

osteguna, 03 de azaroak de 2016

Oikocredit ha fet la seva primera inversió en energies renovables a l’Oest africà facilitant finançament a PEG Ghana, un proveïdor de sistemes solars domèstics a comunitats rurals i de baixos ingressos.

PEG Africa, empresa que proveeix sistemes solars domèstics aïllats, finançada per Oikocredit amb criteris de banca ètica.

Oikocredit, juntament amb el gestor d’actius responsAbility i l’especialista de finançament solar SunFunder està prestant $500.000 (437.365€) per donar suport al creixement de PEG Ghana, una empresa que proporciona sistemes solars domèstics amb un sistema de pagament que es basa en l’ús d’energia dut a terme.

PEG Ghana utilitzarà un préstec que ascendeix als $1.500.000 (1.312.095€) per a donar suport al seu objectiu per a l’any 2020 de proveir sistemes solars de connexió aïllada a la meitat de les llars de l’Àfrica Occidental.

En David ten Kroode, director d’energies renovables d’Oikocredit, comenta: “Esperem donar suport a PEG en els seus esforços per aconseguir un creixement significatiu. Els sistemes solars de connexió aïllada representen una gran oportunitat a Ghana i per a la resta de l’Oest africà en la millora del nivell de vida de persones econòmicament desfavorides.”

> Llegeix la nota de premsa completa

« Atrás