Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Vídeo sobre el suport al creixent sector cafeter a Rwanda

Vídeo sobre el suport al creixent sector cafeter a Rwanda

asteartea, 08 de azaroak de 2016

Rusizi Specialty Coffee (RSC) es una empresa d’exportació de cafè amb seu al districte de Rusizi, al Sud-oest de Rwanda. Rusizi Specialty Coffee treballa amb 2,000 petits agricultors i tres cooperatives cafeteres per produir cafè d’alta qualitat.

Oikocredit dóna suport a RSC perquè aquesta proveeix assistència tècnica i finançament a les persones membres de la cooperativa, que són petits productors/es de cafè. El suport financer d’Oikocredit a RSC va permetre la construcció de la infraestructura per al benefici sec del cafè amb el préstec inicial. Des d’aleshores, la producció del cafè i els guanys van millorar, a l’igual que les vides de les persones membres de la cooperativa, les treballadores, les agricultores i les persones dedicades al transport del cafè.

Coneix més sobre RSC al següent vídeo (en anglès) o bé a la fitxa sobre RSC a la nostra base de dades d'organitzacions que financem (en castellà).

« Atrás