Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Nou acord de colaboració d'Oikocredit a Nicaragua

Nou acord de colaboració d'Oikocredit a Nicaragua

micredito-02-nicaragua.jpgosteguna, 29 de maiatzak de 2014

MiCrédito SA és una institució de microfinances (MFI en anglès) de Nicaragua que proporciona préstecs a petits grangers i micro-emprenedors. La majoria dels clients de MiCrédito viuen a àrees rurals i prop d'un 60% son dones.

Oferint serveis addicionals

A més a més de préstecs, aquesta MFI també ofereix serveis no financers com micro assegurances, serveis de canvi de divises i accés a comptes d'estalvi. MiCrédito va començar la seva activitat l'any 2004 amb l'objectiu d'oferir productes i serveis que servissin per millorar las vides de les persones amb baix poder adquisitiu.

L'Acord

MiCrédito ha rebut el finançament d'Oikocredit per primer cop a través d'un préstec de 515.000 Euros per extendre la seva cartera d'inversions. La organització està desenvolupant actualment nous productes per a millores de l'habitatge, serveis de salut per a les dones i préstecs a projectes sobre energies renovables.

Veure el perfil de MiCrédito a la nostre base de dades

« Atrás