Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Organitzant els productors de llet a Kenya

Organitzant els productors de llet a Kenya

ol-kalou-dairy-kenya.jpgastelehena, 26 de maiatzak de 2014

Ol’Kalou Dairy és una empresa de recollida de productes lactis localitzada a la remota regió grangera de Nyandarua. L'empresa recull llet no pasteuritzada provinent d'uns 7.000 proveïdors de llet enregistrats, 3.500 dels quals subministren regularment llet a Ol’Kalou Dairy.

Assegurant un preu just


L'organització emmagatzema la llet recollida, la manté a baixa temperatura i negocia amb les plantes processadores locals un preu just. A més a més d'assegurar-se que els grangers reben un preu just per la seva llet, l'organització també contribueix a la creació de llocs de treball estimulant la producció de llet així com contractant joves de les comunitats locals per treballar a la planta.


Darrer acord


Ol’Kalou Dairy va rebre un primer préstec de vuitanta dos mil euros (82.000 Euros) d'Oikocredit el passat mes de Gener per adquirir un camió i un dipòsit de llet refrigerada.

« Atrás