Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Entitats sòcies premiades pels destacats resultats socials

Entitats sòcies premiades pels destacats resultats socials

esg-award-winners-2013.jpgostirala, 21 de ekainak de 2013

esg-award-winners-2013.jpg

21/06 Dues entitats sòcies van ser premiades pel seu destacat treball Ambiental, Social i de Governança (ESG per les seves sigles en anglès) en una cerimònia a la qual van assistir inversors d'Oikocredit, organitzacions sòcies i treballadors/es. Els premis, que es van donar a les entitats sòcies de Cambodja amb els millors resultats obtinguts, van reconèixer els excepcionals mèrits de VisionFund Cambodia i AMK.

Categoria: Premi per Excel·lents Resultats en l'Actuació Social
Guanyador: VisionFund CambodiaVisionFund Cambodia va ser guardonada amb el Premi per Excel·lents Resultats en l'Actuació Social amb una puntuació màxima en la bateria d'indicadors de la ESG.

Aquesta entitat sòcia ofereix als seus clients una gran varietat de serveis que van des de préstecs fins a protecció infantil, salut i capacitació per a l'obtenció de mitjans per viure.

VisionFund mostra un seguiment molt proper als principis de protecció de clients i ha posat en marxa un sistema de retroalimentació (feedback) per l'equip de treball i un sistema integrat d'actuació social basat en reconeixements i incentius.

VisionFund dóna servei a 157.000 clients i té una cartera de crèdits de 48 milions de dòlars americans.

Llegeix més sobre com mesurem l'impacte social (en anglès):
http://www.oikocredit.coop/measuring-social-performance
http://www.visionfund.org/2097/where-we-work/asia-pacific/cambodia/

« Atrás