Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Cambodja Acollirà l'Assemblea General Anual d'Oikocredit

Cambodja Acollirà l'Assemblea General Anual d'Oikocredit

members-2012-new.jpgostirala, 07 de ekainak de 2013

07/06 Els membres, l'equip de treballadors i la junta directiva viatjaran la setmana vinent a Siem Reap, Cambodja per assistir a l'assemblea general anual de Oikocredit.

Els membres, l'equip de treballadors i la junta directiva viatjaran la setmana vinent a Siem Reap, Cambodja per assistir a l'assamblea general anual d'Oikocredit (AGM).

Les reunions pels membres de la cooperativa, l'equip de treballadors i junta començaran a l'inici de la següent setmana juntament amb l'AGM que tindrà lloc el 14 de juny.



94 membres de 20 països diferents
Cada any Oikocredit selecciona un lloc diferent per acollir la AGM. Això permet a Oikocredit conèixer diferents treballadors i conèixer a col·laboradors diversos. Aquest any a Cambodja 94 membres de països diferents i dels 5 continents hi seran representats.

Els assistents visitaran diversos col·laboradors i “consumidors finals” per observar els beneficis socials que Oikocredit aporta. Aquests col·laboradors inclouran quatre institucions microfinanceres:

  • Angkor Mikroheranhvatho Kampuchea Co. Ltd (AMK)
  • Chamroeun Microfinance Ltd.
  • KREDIT Microfinance Institution
  • VisionFund Cambodia (VFC)


Mirada al passat de Cambodja

Els assistents també escoltaran a Youk Chhang, director executiu del Centre de documentació de Cambodja (DC-CAM). El DC-CAM és un centre de recerca que recopila i documenta fets recents de la història de Cambodja.

Quatre nous membres de la junta

Aquest any a l'AGM quatre nous membres de la junta seran escollits i en el marc de l'assemblea també es publicaran els resultats en matèria social del 2012.

« Atrás