Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix 2 milions de dòlars en RDG Collective per donar suport al creixement de l'energia solar a Àfrica

Oikocredit inverteix 2 milions de dòlars en RDG Collective per donar suport al creixement de l'energia solar a Àfrica

logo RDG.jpgastelehena, 06 de azaroak de 2023

RDG Collective utilitzarà el préstec per proporcionar electricitat i connexions mòbils a milers de llars més a Zàmbia.

L'inversor d'impacte social Oikocredit ha acordat una línia de crèdit de 2 milions de dòlars per a RDG Collective, un proveïdor de solucions solars anés de la xarxa de pagament per ús a Zàmbia, que porta l'accés a l'electricitat a llars desateses.

Amb el suport d'Oikocredit, RDG Collective podrà oferir a uns 12.500 zambians de baixos ingressos tant d'accés a energia neta com un camí cap a la propietat de productes solars sense connexió a la xarxa que poden ampliar-se per a adaptar-se a les creixents necessitats energètiques dels usuaris. L'accés a l'electricitat renovable i a aparells d'ús productiu de l'energia ajudarà les llars a millorar el seu nivell de vida, augmentar el seu potencial d'ingressos i aconseguir una vida més digna.

Des de la seva creació, RDG Collective ha estat pionera i ha proporcionat solucions d'energia solar a comunitats de baixos ingressos. Fins a la data ha venut més de 20.000 dispositius energètics, ajudant a millorar la vida de més de 100.000 persones amb accés a energia neta i proporcionant a més de 300 persones oportunitats econòmiques significatives emprant-les com a agents.

Llegeix aquí el comunicat de premsa complet (Anglès) >

« Atrás