Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit, Goodwell Investments i Global Partnerships inverteixen en Good Nature Agro per fer costat als petits agricultors del sud d'Àfrica

Oikocredit, Goodwell Investments i Global Partnerships inverteixen en Good Nature Agro per fer costat als petits agricultors del sud d'Àfrica

Good Nature.jpgastelehena, 13 de azaroak de 2023

Els inversors comprometen un total combinat de 8,5 milions de dòlars per ampliar l'impacte social de Good Nature Agro.

La cooperativa d'inversió d'impacte social Oikocredit s'ha unit als coinversors Goodwell Investments i Global Partnerships/Eleos Social Venture Fund per aportar 8,5 milions de dòlars en capital a l'empresa social zambiana Good Nature Agro.

Good Nature Agro ajuda actualment a 30.000 petits agricultors del sud d'Àfrica a conrear varietats de llavors de lleguminoses resistents a la sequera i de maduració primerenca, com ara mongetes, fesolets, soia i cacauets. El seu model de negoci, basat en la tecnologia agrícola, inclou accés a insums, finançament dels insums, ús intel·ligent i reduït de fertilitzants, formació climàticament intel·ligent i un mercat garantit per a productes d'alt valor. Ofereix als agricultors un ampli suport per a professionalitzar els seus negocis, establir un camí clar per a sortir de la pobresa i augmentar la seva resiliència.

Amb aquest nou capital inversor, Good Nature Agro continuarà ampliant les seves ambicions i el seu abast, augmentant la productivitat i els ingressos dels agricultors i millorant el seu accés al finançament. L'empresa ha obert recentment una nova fàbrica a Lusaka i aspira a augmentar la seva base de clients a 50.000 petits agricultors per al 2027.

Llegeix aquí el comunicat de premsa complet (Anglès)

« Atrás