Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit i Aqua for All s'associen per impulsar el subministrament comunitari d'aigua i sanejament a Àfrica Oriental

Oikocredit i Aqua for All s'associen per impulsar el subministrament comunitari d'aigua i sanejament a Àfrica Oriental

waterostirala, 17 de azaroak de 2023

El suport conjunt a institucions financeres inclusives accelerarà l'accés de persones kenianes i ugandeses de baixos ingressos a serveis d'aigua potable i sanejament.

L'inversor d'impacte social Oikocredit i la fundació mundial Aqua for All faran costat a Sidian Bank a Kenya i a EBO Financial Services a Uganda en l'augment dels préstecs per a serveis d'aigua i sanejament per a persones desateses.

En resposta a la falta d'accés de les poblacions rurals i periurbanes de Kenya i Uganda a serveis d'aigua potable, sanejament i higiene (WASH, per les seves sigles en anglès), Oikocredit i Aqua for All s'associen amb Sidian Bank (Kenya) i la cooperativa d'estalvi i crèdit EBO (Uganda). Oikocredit aportarà 2 milions de dòlars a Kenya i 160.000 dòlars a Uganda per finançar iniciatives WASH comunitàries liderades pel sector privat. Aqua for All aportarà subvencions per a assistència tècnica i formació, capital de primera pèrdua i incentius basats en el rendiment.

Water Pump

A Kenya, Sidian Bank (organització sòcia d’Oikocredit des del 2005 i d’Aqua for All des del 2020) concedirà préstecs a proveïdors i clients de serveis d'aigua, sanejament i higiene de pagament. S'espera que l'associació beneficiï a 5.000 llars per al 2026. A Uganda, EBO (organització sòcia d'Oikocredit des del 2016) concedirà préstecs als seus clients i a petits operadors privats d'aigua per ampliar o millorar les operacions, i proporcionarà fons d'accés ràpid per a reparacions d'emergència de canonades, beneficiant a 1.500 llars per al 2026.

Llegeix el comunicat de premsa complet (Anglès)

« Atrás