Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix 2,7 milions d'euros a Africa Negoce Industries per donar suport a la cadena de valor de l'anacard a Benín

Oikocredit inverteix 2,7 milions d'euros a Africa Negoce Industries per donar suport a la cadena de valor de l'anacard a Benín

logo+initial+ok.jpgasteazkena, 27 de uztailak de 2022

El préstec a l'empresa processadora d'anacards mantindrà fins a 500 llocs de treball i donarà suport a la feina de 2500 productors d'anacards a Benín

L'inversor d'impacte social i la cooperativa mundial Oikocredit han proporcionat una línia de crèdit de 2,7 milions d'euros a Africa Negoce Industries (ANI), una empresa de comerç i processament d'anacards de Benín.

ANI utilitzarà la nova línia de crèdit proporcionada per Oikocredit per adquirir i emmagatzemar anacards crus i per a processar-los en grans blancs per a l'exportació.

L'ANI treballa amb més de 2.500 agricultors organitzats en federacions de cooperatives, donant suport als agricultors a través d'una sèrie de recursos innovadors, kits d'eines i programes.

L'enginyós suport de l'ANI es tradueix en la distribució i l'accés obert a kits d'eines agrícoles i educatives, equips de protecció contra plaguicides, així com programes de verificació de la UTZ i feina, oferint 50 llocs de treball permanents i 460 estacionals.

Llegiu el comunicat de premsa complet aquí (en anglès)

« Atrás