Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit i ElectriFI donen suport a l'energia no connectada a la xarxa pels kenyans/es de baixos ingressos amb Solar Panda

Oikocredit i ElectriFI donen suport a l'energia no connectada a la xarxa pels kenyans/es de baixos ingressos amb Solar Panda

logo (1).pngosteguna, 07 de uztailak de 2022

La nova associació ajudarà a sostenir el creixement de l'electricitat domèstica neta, segura i assequible al país.

L'inversor d'impacte social i cooperativa mundial Oikocredit i la Iniciativa de Finançament de l'Electrificació (ElectriFI), finançada per la UE, han acordat co-invertir 4 milions de dòlars cadascú en els sistemes solars domèstics de Solar Panda, que beneficien les comunitats de baixos ingressos a Kenya.

Gràcies a aquesta nova col·laboració, Solar Panda utilitzarà la inversió per augmentar la seva oferta de productes, ampliar la seva petjada a Kenya (fins i tot en regions tradicionalment desateses) i també preparar el terreny per a una major expansió a l'Àfrica subsahariana.

Des de 2018, Solar Panda ha subministrat més de 200.000 sistemes solars domèstics arreu de Kènia a través de les seves 37 sucursals minoristes, fet que la converteix en una de les empreses de més ràpid creixement en el sector. Dona feina a més de 300 persones a Kenya i compta amb una xarxa de més de 1000 agents de vendes independents.

Els kits actualitzables de Solar Panda venen amb llums, càrrega per mòbils, ràdio, llanterna i altres opcions addicionals. Quan els clients retornin el préstec inicial, esdevenen propietaris de la unitat i no han de tornar a efectuar cap altre pagament.

ElectriFI és un mecanisme d'inversió d'impacte que dona suport a l'accés a serveis d'electricitat i energia fiables, assequibles i sostenibles en mercats difícils, principalment a l'Àfrica subsahariana. Rep finançament de la Unió Europea, el programa Power Africa d'USAID, del Govern de Suècia i del Govern d'Itàlia.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (en anglès) >

« Atrás