Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

aldea-global-checking-470-20140109.jpgasteartea, 30 de azaroak de 2021

IDH Farmfit Fund i Oikocredit estan proporcionant un préstec sindicat de 3,2 milions de dòlars a l'Associació Aldea Global Jinotega, una associació de petits agricultors nicaragüencs que produeix i exporta cafè especial de comerç just i orgànic dels seus membres a Àsia, Europa i els Estats Units.
Aldea Global utilitzarà el préstec conjunt de vuit anys per a construir i equipar el seu nou benefici de cafè sec amb tecnologia d'avantguarda, la qual cosa redundarà en una millor qualitat i productivitat del cafè i en un augment dels ingressos dels 6.200 agricultors d’Aldea Global.
José Augusto Cordón, Director d'Inversions d'Oikocredit, va dir: "Estem molt contents de reforçar el nostre suport a Aldea Global, organització sòcia d'Oikocredit des de 2007, amb aquesta nova inversió a llarg termini. Els beneficis per als petits productors són clars, amb millores en l'eficiència i la qualitat que es tradueixen en millors ingressos i estàndards ambientals més alts. A més, la nostra primera col·laboració a Amèrica Llatina amb IDH Farmfit Fund ha estat una excel·lent experiència, i esperem continuar enfortint la nostra cooperació amb ells."
Llegeix el comunicat de premsa aquí >

« Atrás