Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Descobreix les nostres organitzacions sòcies de primera mà: visita a SEKEM, Egipte

Descobreix les nostres organitzacions sòcies de primera mà: visita a SEKEM, Egipte

sekem-egypt-Q32015-02.jpgosteguna, 28 de uztailak de 2016

Vols visitar Egipte i conèixer sobre el terreny la feina d’una de les organitzacions sòcies d’Oikocredit? El proper mes de novembre organitzem un viatge a aquest país per visitar SEKEM, una organització de Comerç Just i agricultura ecològica i biodinàmica que lluita contra la desertificació i a favor de la inclusió social.

SEKEM, agricultura ecològica, biodinàmica i de Comerç Just al desert Egipci, finançada amb criteris de banca ètica.

Fundada per Ibrahim Abouleish el 1977, SEKEM és una iniciativa social amb la missió de promoure un desenvolupament cultural, socioeconòmic i mediambiental sostenible. De fet, la mateixa paraula SEKEM prové del jeroglífic egipci que significa “vitalitat”.
Es tracta d’un negoci familiar que va començar com a granja i va reclamar 170 acres de terra desèrtica a l'exterior d'El Caire per cultivar-hi plantes medicinals i aliments. A dia d'avui, SEKEM Holding té diverses filials operatives que cultiven, processen i venen productes agrícoles, cosmètics naturals, teixits orgànics i medicaments naturals, que compten amb els segells de producció ecològica, biodinàmica i de Comerç Just.

La visita que organitzem des d'Oikocredit es durà a terme del 30 d'octubre al 6 de novembre de 2016 i la inscripció està oberta a tota persona interessada a conèixer més a fons Egipte i aquest projecte tan inspirador finançat per Oikocredit. Les despeses corren a càrrec de cada participant, es recomana tenir un bon nivell d'anglès i hi ha un màxim de 14 places.

Les inscripcions es tanquen el dilluns 5 de setembre, i es poden fer directament a través del següent formulari: https://www.oikocredit.org.uk/partner-trip-sekem-registration-form
Consulta aquest dossier per a informació més detallada sobre els preus, programa d'activitats i condicions de participació.

Altres opcions de visitar les nostres organitzacions sòcies:

SEKEM, agricultura ecològica i biodinàmica de Comerç Just al desert Egipci.

SEKEM, una història de perseverança i desenvolupament comunitari sostenible

SEKEM ha invertit recentment en tres noves granges situades en ple desert amb l’objectiu de convertir la terra en sòl fèrtil fent servir metodologies de l’agricultura orgànica i biodinàmica.
L’organització amb seu al Caire posa l’accent en les activitats de desenvolupament comunitari, considerades part integral del seu model empresarial. La Fundació de Desenvolupament de SEKEM –que comparteix ubicació amb la planta productiva– gestiona una llar d'infants, una escola regular, una escola per nens i nenes amb necessitats especials, un centre de formació vocacional i un centre mèdic, entre altres.
SEKEM dóna el 10% dels beneficis per finançar projectes de comunitat i activitats culturals i per proporcionar educació i serveis de salut subvencionats –gairebé gratuïts– a persones que resideixen en poblacions veïnes, a banda d’oferir-ho també al seus treballadors i treballadores.
L’organització no només treballa sota els estàndards de Comerç Just i l’Agricultura biodinàmica, sinó que també ha desenvolupat una Estratègia de Gènere per una Societat Equilibrada.

« Atrás