¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Fomentar la creació d'ocupació en les PIME de Baixa Califòrnia

« Enrere

Fomentar la creació d'ocupació en les PIME de Baixa Califòrnia

PROCAP logo.jpglunes, 18 de diciembre de 2023

Oikocredit atorga a l'empresa social mexicana Procap un préstec de 1,07 milions d'euros perquè les petites i mitjanes empreses tinguin accés a fons.

Oikocredit està augmentant el seu suport a les petites i mitjanes empreses (PIME) de Mèxic amb un préstec a termini de 20 milions de MXN (1,07 milions d'euros) a la Companyia de Serveis El Ángel SAPI de CV Sofom ENR (Procap).

Amb seu a Tijuana, a l'estat fronterer de Baixa Califòrnia, Procap utilitzarà el préstec per a fer costat a les petites i mitjanes empreses locals i fer créixer l'economia local, va declarar l’Esteban Soto Healy, Director General de Procap.

L'organització ofereix a les PIME finançament pont en moments crucials amb el seu producte de factoratge. El factoring pot ser fonamental per ajudar les PIME a mantenir la seva activitat. Es tracta d'una transacció financera en la qual les empreses venen els seus comptes per cobrar a un tercer a una taxa de descompte a canvi de liquiditat immediata.

Les PIME contribueixen de manera significativa a l'economia de Mèxic i en representen el 71% de l'ocupació, segons l'OCDE. No obstant això, el seu accés al crèdit bancari és menor que en la mitjana dels països de l'OCDE.

Baixa Califòrnia té un sector de PIME en ràpid creixement i està preparada per a un creixement notable, amb nombroses plantes manufactureres multinacionals.

"Aquest nou finançament representa el nostre objectiu de créixer al costat d’organitzacions sòcies com Procap mentre busquem continuar fent costat al valuós sector de les PIME a Mèxic i més enllà. Aquesta nova associació permetrà a Oikocredit continuar creant impacte social i complint amb el seu compromís amb les comunitats a les quals servim", va dir en Fernando González, Oficial d'Inversions d'Oikocredit.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí(En anglès)

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

marzo 2024

febrero

enero

diciembre 2023