¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit fa costat a les PIME ugandeses amb un finançament de 7,5 milions d'euros

« Enrere

Oikocredit fa costat a les PIME ugandeses amb un finançament de 7,5 milions d'euros

logo Brac.pngjueves, 14 de diciembre de 2023

La nova associació amb Brac Uganda Bank Ltd ajudarà als sectors del comerç, l'agricultura i el transport en tota la nació africana.

Les micro, petites i mitjanes empreses són crucials per a l'economia d'Uganda, però no sempre poden accedir als fons que necessiten per créixer i expandir-se. Oikocredit pretén canviar aquesta situació amb un nou préstec a Brac Uganda Bank.

El tram de fons, per valor de 30.000 milions de UGX (7,5 milions d'euros), ajudarà el banc a fer costat a les microempreses i les petites empreses dels sectors del comerç general, l'agricultura i el transport del país, tant en les zones rurals desateses com en tot el país.

Les microempreses i les petites i mitjanes empreses (MIPIME) constitueixen l'espina dorsal de l'economia d'Uganda. Aproximadament 1,1 milions de MIPIME representen el 80% del PIB del país i el 90% del seu sector privat, segons la UNCTAD.

Unes altres 1,8 milions d'empreses informals estan dirigides per dones, joves i refugiats.

En Michael Kariah, Director d'Inversions d'Oikocredit per a Àfrica Oriental i Meridional, va declarar: "Aquesta associació s'ajusta a la missió d'Oikocredit de promoure la inclusió financera i la sostenibilitat, i reflecteix el nostre compromís de donar suport al desenvolupament econòmic a Àfrica. La col·laboració entre Oikocredit i BRAC Uganda Bank Ltd representa un pas significatiu cap a l'apoderament de les micro i petites empreses d'Uganda, contribuint en última instància al benestar econòmic de la nació."

Llegeix el comunicat de premsa per a més detalls (En anglès)

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

marzo 2024

febrero

enero

diciembre 2023