¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit live: Com funcionen les finances inclusives

« Enrere

Oikocredit live: Com funcionen les finances inclusives

promu-arg-31.jpgmartes, 31 de octubre de 2023

Un esdeveniment en línia el 23 de novembre de 2023.

Sents curiositat per saber què significa "inclusió financera"? Vols entendre com les microfinances poden empoderar a les persones i les comunitats? I conèixer-ne les oportunitats, però també les limitacions?

promu-arg-31

Acompanya'ns en la tercera edició de la nostra sèrie d'esdeveniments en línia, "Oikocredit Live", el proper 23 de novembre de 19:00h a 20:15h CET, en la qual debatrem aquestes preguntes i moltes més.

Hi participaran:

  • Robert Lensink, Professor de Finances i Desenvolupament de la Universitat de Groningen, explicarà com funcionen les microfinances i quin impacte poden tenir en la vida de les persones amb baixos ingressos.
  • Caroline Mulwa, Directora d'Oikocredit per a Àfrica, explicarà per què Oikocredit treballa en aquest sector i com la cooperativa selecciona a les seves organitzacions sòcies.
  • Carmen Correa, Directora Executiva de la institució microfinancera i sòcia d'Oikocredit Pro Mujer, compartirà l'experiència de Pro Mujer en el terreny i com intenten crear impacte per a les persones a les quals atenen.

Temps per a preguntes. Després de les presentacions, hi haurà temps per a fer preguntes i dialogar amb les ponents.

No et perdis aquesta oportunitat de conèixer de primera mà el treball d'Oikocredit i com busquem l'impacte a través de les nostres organitzacions sòcies al Sud Global. Aquesta és la teva oportunitat d'escoltar persones expertes i professionals del sector de les finances inclusives i aprendre com Oikocredit crea impacte a través de les seves organitzacions sòcies d'inclusió financera, apuntant a la resiliència dels ingressos, la justícia social i la sostenibilitat.

L'esdeveniment en línia se celebrarà en anglès. Es proporcionarà interpretació simultània al castellà. Per a inscriure't, entra en aquest l'enllaç. Estem impacients per veure't en línia!

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

mayo 2024

abril

marzo