Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

La Xarxa d'Economia Social crea un nou web del Mercat Social

La Xarxa d'Economia Social crea un nou web del Mercat Social

logo-xes-xarxa-economia-solidaria.pngasteartea, 10 de maiatzak de 2016

Des d'Oikocredit celebrem del la creació del nou web de Mercat Social per part de la Xarxa d'Economia Social i Solidària (XES), ja que participarem del portal i, en general a la XES. Aquest portal serà un espai de referència per a la difusió de les novetats relacionades amb l'economia social i solidària, incloent-hi les finances ètiques.

D'aquesta manera, el nou web inclourà les diferents eines de dinamització de mercat social: la Fira, el Balanç Social, Intercooperació i el Pam a Pam i informació sobre els diferents processos d'articulació que es donen: la intercooperació sectorial, xarxes locals i l'informe de l'estat del Mercat Social català. Destaca el catàleg del Mercat Social: on hi apareixen organitzacions que han fet alguna modalitat de balanç social, la bàsica o la completa.

« Enrere