Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Actualització sobre els socis d'Oikocredit a Filipines

Actualització sobre els socis d'Oikocredit a Filipines

philippines-update-2031125.jpgostirala, 22 de azaroak de 2013

Com es va informar l'11 de novembre, alguns socis d'Oikocredit van ser afectats pel tifó Haiyan que va arrasar Filipines el 7 – 8 de novembre. S'ha confirmat que un total de vuit socis d'Oikocredit de les illes devastades de Leyte i Samar es van veure afectats per la tragèdia. Aquests socis inclouen a LAMP, Leyte 4th, SACRED, AKMA, OCCCI, TSKI i CARD MRI.

Diverses organitzacions filipines, les quals reben suport d'Oikocredit, han confirmat la pèrdua de cases i negocis, així com la vida de clients finals, membres de la Junta i de la cooperativa. Tot i que la comunicació es continua transmetent de manera lenta i difícil, l'organització més gran que rep suport d'Oikocredit a la regió, CARD NGO, ha confirmat que més de la meitat dels seus 290,000 clients han estat afectats, així com 74 membres del seu personal.

L'oficina d'Oikocredit a Filipines ha preparat un paquet d'auxili per a un nombre de socis afectats. Com a expressió de solidaritat, Oikocredit ha proveït una assistència única i immediata a diversos dels seus socis amb finalitats d'ajudar en l'etapa de reconstrucció. En aquest moment, tres socis han rebut fons d'ajuda davant la catàstrofe: OCCCI, TSKI i CARD NGO. Amb les telecomunicacions inoperatives a moltes àrees, Oikocredit espera tenir notícies d'altres organitzacions que reben el seu suport per desemborsar els fons necessaris i per avaluar el dany total i l'impacte sobre els membres, les edificacions i els cultius.

Oikocredit donarà més informació sobre els socis i els esforços d'ajuda quan estiguin disponibles.

Llegeix la nostra notícia anterior aquí.

« Atrás