Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit i Solidaridad signen una nova aliança per a enfortir el desenvolupament comunitari

Oikocredit i Solidaridad signen una nova aliança per a enfortir el desenvolupament comunitari

Solidaridad_Oikocredit.jpgastelehena, 30 de urriak de 2023

La col·laboració té com a objectiu amplificar l'impacte dels socis treballant junts per un món més equitatiu i sostenible.

L'inversor d'impacte social Oikocredit i l'organització mundial de la societat civil Solidaridad han signat una nova associació destinada a ajudar a construir comunitats resilients entre els petits agricultors de baixos ingressos al Sud Global.

En virtut d'un nou memoràndum d'entesa, Oikocredit i Solidaridad estan unint forces per a buscar oportunitats i recaptar fons per a ampliar la seva col·laboració iniciada a principis de 2023 a Guatemala sobre l'alliberament de capital per a petites empreses marginades i en creixement i el suport a models de negoci climàticament intel·ligents i l'accés al finançament climàtic. Els socis combinaran els seus punts forts als països en els quals treballen per a desenvolupar projectes i programes de suport a la comunitat local utilitzant recursos comuns augmentats amb finançament extern conjunt.

La contribució de Solidaridad es basarà en els seus èxits en el desenvolupament de micro, petites i mitjanes empreses, la col·laboració i el compromís amb cooperatives i comunitats d'agricultors, la transferència de coneixements i habilitats innovadores, la prestació de serveis inclusius a petits productors i empresaris, i la promoció de connexions de mercat i models de negoci transparents.

Oikocredit aportarà finançament directe de deute i de capital, vincles amb proveïdors de serveis financers inclusius i suport als resultats mediambientals, socials i de governança.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí

« Atrás