Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit live: Com funcionen les finances inclusives

Oikocredit live: Com funcionen les finances inclusives

promu-arg-31.jpgasteartea, 31 de urriak de 2023

Un esdeveniment en línia el 23 de novembre de 2023.

Sents curiositat per saber què significa "inclusió financera"? Vols entendre com les microfinances poden empoderar a les persones i les comunitats? I conèixer-ne les oportunitats, però també les limitacions?

promu-arg-31

Acompanya'ns en la tercera edició de la nostra sèrie d'esdeveniments en línia, "Oikocredit Live", el proper 23 de novembre de 19:00h a 20:15h CET, en la qual debatrem aquestes preguntes i moltes més.

Hi participaran:

  • Robert Lensink, Professor de Finances i Desenvolupament de la Universitat de Groningen, explicarà com funcionen les microfinances i quin impacte poden tenir en la vida de les persones amb baixos ingressos.
  • Caroline Mulwa, Directora d'Oikocredit per a Àfrica, explicarà per què Oikocredit treballa en aquest sector i com la cooperativa selecciona a les seves organitzacions sòcies.
  • Carmen Correa, Directora Executiva de la institució microfinancera i sòcia d'Oikocredit Pro Mujer, compartirà l'experiència de Pro Mujer en el terreny i com intenten crear impacte per a les persones a les quals atenen.

Temps per a preguntes. Després de les presentacions, hi haurà temps per a fer preguntes i dialogar amb les ponents.

No et perdis aquesta oportunitat de conèixer de primera mà el treball d'Oikocredit i com busquem l'impacte a través de les nostres organitzacions sòcies al Sud Global. Aquesta és la teva oportunitat d'escoltar persones expertes i professionals del sector de les finances inclusives i aprendre com Oikocredit crea impacte a través de les seves organitzacions sòcies d'inclusió financera, apuntant a la resiliència dels ingressos, la justícia social i la sostenibilitat.

L'esdeveniment en línia se celebrarà en anglès. Es proporcionarà interpretació simultània al castellà. Per a inscriure't, entra en aquest l'enllaç. Estem impacients per veure't en línia!

« Atrás