Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit dóna suport als petits productors de cacau de Costa d'Ivori

Oikocredit dóna suport als petits productors de cacau de Costa d'Ivori

FEDCO-GH-036.jpgasteazkena, 14 de abenduak de 2022

El cacau de l'arbre del cacau és l'ingredient principal de tota la xocolata que es ven al món. El cacau també és crucial per a l'economia de Costa d'Ivori. Com a principal cultiu agrícola i producte bàsic d'exportació, el cacau manté al voltant d'1,5 milions de llars entre els més de 28 milions d'habitants del país.

Els petits productors i les petites i mitjanes empreses agrícoles dels països de baixos ingressos, inclòs el sector del cacau de l'Àfrica occidental, actualment no tenen un finançament adequat. En el sector del cacau, la majoria dels agricultors lluitaven per aconseguir una renda vital. Les dones solen tenir explotacions més petites que els homes i tenen menys accés a formació i finançament.

Omplir aquest buit de finançament és crucial per millorar les oportunitats econòmiques de les poblacions rurals marginades, especialment de les dones. I ajuda a construir sistemes alimentaris més sostenibles, protegir els boscos i la biodiversitat i frenar el canvi climàtic.

Grans de cacau de Comerç Just, d'organitzacions finançades per Oikocredit sota criteris de banca ètica.

Oikocredit treballa amb cooperatives de productors de cacau, pimes i institucions de microfinançament (IMF) actives en el sector del cacau de Costa d'Ivori. Les nostres finances ajuden els productors/es a comprar insums agrícoles, com ara fertilitzants, contractar treballadors/es de temporada en el moment de la collita i pagar el transport, l'assecat i l'emmagatzematge.

Coneix més detalls de la feina que fem finançant el sector del cacau, en aquesta nota de premsa >

« Atrás