Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Creant un futur sostenible [vídeo]

Creant un futur sostenible [vídeo]

bones-festes-oikocredit.jpgasteazkena, 21 de abenduak de 2022

Aquest nou vídeo amb la nostra organització sòcia Ecozen segur que t'animarà aquestes festes. Hi veuràs com el seu treball en energies renovables i agricultura afecta positivament els agricultors locals de l'Índia.

Què t'inspira i et porta esperança? Què et motiva a ajudar a tenir un impacte positiu al món?

Preguntes com aquestes s'estan tornant més urgents que mai a mesura que el planeta continua enfrontant -se a diversos conflictes, al canvi climàtic, a les incerteses econòmiques i molt més.

Amb l'augment de la desigualtat que afecta més de dos terços de la població mundial, el treball d'Oikocredit és més rellevant que mai.

Què ens motiva a Oikocredit per actuar? Què ens impulsa?

Sentir les històries de persones i comunitats vulnerables a les que les nostres organitzacions sòcies, com Ecozen, donen suport.

"Hi ha molts reptes als quals m'estic enfrontant, a causa del clima i de les fortes pluges... Ecozen ens ha donat suport durant molt de temps", va dir Ashish Bhor, agricultor i client d'Ecozen.

Els agricultors rurals de l'Índia són alguns dels més vulnerables, ja que s'enfronten a diversos problemes econòmics i de canvi climàtic. L'Ashish és només un dels 100.000 agricultors als que Ecozen ha donat suport.

Gràcies a persones com tu, la nostra xarxa global pot invertir en més de 500 organitzacions sòcies que donen suport a persones com l'Ashish amb les oportunitats que necessiten per crear vides dignes.

Així doncs, mentre continuem esforçant-nos en la nostra important tasca, també podem estar orgulloses del que hem aconseguit, juntes, aquest any!

Vols saber més sobre el nostres assoliments d'enguany? Consulta el nostre Informe d'impacte 2022: Informe d'impacte - Oikocredit Internacional (en castellà), on també hi trobaràs alguns breus vídeos repassant els diferents aspectes del nostre impacte social i ambiental.

« Atrás