Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit dona suport a una nova plataforma de cafè per a prestadors d'impacte

Oikocredit dona suport a una nova plataforma de cafè per a prestadors d'impacte

Beyco.jfifasteazkena, 29 de ekainak de 2022

Oikocredit és un dels primers prestadors d'impacte actius a Beyco, una plataforma de comerç de cafè basada en la tecnologia blockchain publicada per l'organització sense afany de lucre, Fundación Progreso en 2018.

Beyco connecta els mercats i les finances amb les organitzacions de productors i dona suport als comerciants i torradors per proporcionar cafès als seus clients.

La innovadora plataforma de perfil financer de Beyco fa que el finançament del comerç sigui més eficient i accessible. També garanteix l'entrega de cafè de qualitat a compradors, comerciants i torradors d'arreu del món.

En connectar les línies de crèdit amb els contractes d'exportació firmats a Beyco, els prestadors d'impacte poden verificar i supervisar l'execució dels contractes en temps real, reduir el seu risc i augmentar l'eficiència. Les organitzacions de productors poden sol·licitar finançament als prestadors d'impacte directament a través de la plataforma i crear un historial de crèdit per a futurs préstecs.

Eduard Walkers, Director Regional d'Oikocredit a Amèrica Llatina i el Carib, diu: "Financem més de 500 contractes de cafè cada any. Al digitalitzar el procés, podem treballar més eficientment i donar suport a més cooperatives petites."

Podeu saber més en aquest comunicat de premsa>

« Atrás