Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit s’uneix a DFC, Norfund i responsAbility en un vehicle de finançament per a "impactar a milions"

Oikocredit s’uneix a DFC, Norfund i responsAbility en un vehicle de finançament per a "impactar a milions"

d.light.jpgasteartea, 21 de ekainak de 2022

El nou vehicle de finançament és la facilitat més gran de finançament, fora de balanç del seu tipus en la indústria, i aplanarà el camí perquè d.light expandeixi, de manera sostenible, les seves operacions de PayGo a tot Àfrica.

Oikocredit s’ha associat amb la Corporació Internacional de Finançament del Desenvolupament (DFC) dels Estats Units, Norfund i responsAbility en una inversió conjunta per donar suport al vehicle de finançament, Brighter Life Kenya 2 Limited (BLK2).

Solar Frontier Capital Limited (SFC), una filial de propietat absoluta d’African Frontier Capital (Mauritius) LLC (AFC) i d.light design Inc. (d.light), un innovador líder mundial de productes transformadors alimentats amb energia solar per a famílies de baixos ingressos, van anunciar conjuntament la recent creació de BLK2, un vehicle de finançament fora del balanç de 238 milions de dòlars.

BLK2 proporciona a d.light un capital de treball flexible. El vehicle finançarà una sèrie de productes que impulsen millores en la qualitat de vida, des de sistemes solars per la llar fins a electrodomèstics d’alta eficiència i telèfons intel·ligents. S’espera que l’estructura arribi a 2,8 milions de vides i redueixi més de 600.000 tones mètriques d’emissions de CO2.

James Todd, Director d’Energies Renovables d’Oikocredit, va dir: "Aquesta instal·lació tindrà un impacte en la vida de milions de persones a Kènia i estem molt segurs que serà un model per un impacte encara més gran en tot el continent. Estem encantats de poder donar suport a la trajectòria ascendent contínua de d.light mitjançant l’expansió sostenible de les seves activitats de pagament per ús".

Podeu llegir el comunicat de premsa a la pàgina web de d.light: BLK2-Press-Release-14-June-2022.pdf (dlight.com)

« Atrás