Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Microfinançament al Marroc

Microfinançament al Marroc

alkarama-mr-elmetiouy.jpgasteartea, 24 de martxoak de 2015

La Fondation Al Karama pour la microfinance (Al Karama) és una institució dedicada al microfinançament (IMF), ubicada al Marroc, la qual facilita microcrèdits així com assistència tècnica, principalment a dones. És una de les primeres IMF creades al Marroc, i opera en sis àrees diferents, a través de 41 agències, incloent-ne cinc de telefonia mòbil, les quals poden abastar fins i tot algunes de les àrees rurals més aïllades. Al Karama té una clientela activa de 14.300 persones, d’on el 67% són dones.

Reforçant la capacitat de les dones

Al Karama reforça contínuament la capacitat de les dones en àrees rurals, dins la seva missió de facilitar préstecs a les persones de menors ingressos, qui no només són mancades d’accés a finançament, sinó que sovint també pateixen discriminació. Oikocredit va desemborsar el seu primer préstec a Al Karama l’octubre del 2014, per una quantitat de 10 milions de MAD (922.000€), el qual servirà per expandir les seves operacions així com per seguir reforçant la capacitat de les dones i les persones de menys ingressos.

Consulta a quines altres Institucions de Microfinances donem suport arreu del món (en castellà) >

« Atrás