¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit inverteix 2 milions de dòlars en RDG Collective per donar suport al creixement de l'energia solar a Àfrica

« Enrere

Oikocredit inverteix 2 milions de dòlars en RDG Collective per donar suport al creixement de l'energia solar a Àfrica

logo RDG.jpglunes, 06 de noviembre de 2023

RDG Collective utilitzarà el préstec per proporcionar electricitat i connexions mòbils a milers de llars més a Zàmbia.

L'inversor d'impacte social Oikocredit ha acordat una línia de crèdit de 2 milions de dòlars per a RDG Collective, un proveïdor de solucions solars anés de la xarxa de pagament per ús a Zàmbia, que porta l'accés a l'electricitat a llars desateses.

Amb el suport d'Oikocredit, RDG Collective podrà oferir a uns 12.500 zambians de baixos ingressos tant d'accés a energia neta com un camí cap a la propietat de productes solars sense connexió a la xarxa que poden ampliar-se per a adaptar-se a les creixents necessitats energètiques dels usuaris. L'accés a l'electricitat renovable i a aparells d'ús productiu de l'energia ajudarà les llars a millorar el seu nivell de vida, augmentar el seu potencial d'ingressos i aconseguir una vida més digna.

Des de la seva creació, RDG Collective ha estat pionera i ha proporcionat solucions d'energia solar a comunitats de baixos ingressos. Fins a la data ha venut més de 20.000 dispositius energètics, ajudant a millorar la vida de més de 100.000 persones amb accés a energia neta i proporcionant a més de 300 persones oportunitats econòmiques significatives emprant-les com a agents.

Llegeix aquí el comunicat de premsa complet (Anglès) >

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

abril 2024

marzo

febrero

enero

diciembre 2023