¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit renova el seu suport a Leasafric Ghana amb un finançament de 10 milions de GHS

« Enrere

Oikocredit renova el seu suport a Leasafric Ghana amb un finançament de 10 milions de GHS

LEASAFRIC logolunes, 25 de marzo de 2024

El nou préstec a termini d'Oikocredit impulsarà el treball de Leasafric amb els agricultors del nord de Ghana i el seu suport als socis de l'empresa de transport per carretera.

La cooperativa mundial i inversor d'impacte social ha concedit un préstec de 10 milions de GHS (aprox. 0,7 milions d'euros) a Leasafric Ghana, una institució financera no bancària de primer ordre, per a augmentar el seu finançament als agricultors i adquirir vehicles addicionals per a les petites i mitjanes empreses associades de ride-hailing.

Aquesta nova línia de crèdit s'alinea amb la missió d'Oikocredit d'empoderar les persones de baixos ingressos perquè millorin els seus mitjans de subsistència. Leasafric utilitzarà part del préstec per a desenvolupar un producte d'agroarrendament que proporcioni equips agrícoles a petits agricultors del nord de Ghana, permetent-los augmentar la seva productivitat i els seus ingressos. Això ha format part d'una segona fase, posterior al desenvolupament de capacitats, ofert per Oikocredit, que va ajudar a Leasafric a diversificar-se en el sector agrícola.

Leasafric, organització sòcia d'Oikocredit des del 2009, invertirà el saldo del préstec en el seu negoci d'arrendament de vehicles. Els seus socis de la petita i mitjana empresa en el sector del transport es beneficiaran desenvolupant els seus negocis de transport per altoparlante, la qual cosa permetrà un augment de l'ocupació d'adults joves.

Llegeix aquí el comunicat de premsa [en anglès]

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

abril 2024

marzo

febrero

enero

diciembre 2023