¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit i Aqua for All s'associen per impulsar el subministrament comunitari d'aigua i sanejament a Àfrica Oriental

« Enrere

Oikocredit i Aqua for All s'associen per impulsar el subministrament comunitari d'aigua i sanejament a Àfrica Oriental

waterviernes, 17 de noviembre de 2023

El suport conjunt a institucions financeres inclusives accelerarà l'accés de persones kenianes i ugandeses de baixos ingressos a serveis d'aigua potable i sanejament.

L'inversor d'impacte social Oikocredit i la fundació mundial Aqua for All faran costat a Sidian Bank a Kenya i a EBO Financial Services a Uganda en l'augment dels préstecs per a serveis d'aigua i sanejament per a persones desateses.

En resposta a la falta d'accés de les poblacions rurals i periurbanes de Kenya i Uganda a serveis d'aigua potable, sanejament i higiene (WASH, per les seves sigles en anglès), Oikocredit i Aqua for All s'associen amb Sidian Bank (Kenya) i la cooperativa d'estalvi i crèdit EBO (Uganda). Oikocredit aportarà 2 milions de dòlars a Kenya i 160.000 dòlars a Uganda per finançar iniciatives WASH comunitàries liderades pel sector privat. Aqua for All aportarà subvencions per a assistència tècnica i formació, capital de primera pèrdua i incentius basats en el rendiment.

Water Pump

A Kenya, Sidian Bank (organització sòcia d’Oikocredit des del 2005 i d’Aqua for All des del 2020) concedirà préstecs a proveïdors i clients de serveis d'aigua, sanejament i higiene de pagament. S'espera que l'associació beneficiï a 5.000 llars per al 2026. A Uganda, EBO (organització sòcia d'Oikocredit des del 2016) concedirà préstecs als seus clients i a petits operadors privats d'aigua per ampliar o millorar les operacions, i proporcionarà fons d'accés ràpid per a reparacions d'emergència de canonades, beneficiant a 1.500 llars per al 2026.

Llegeix el comunicat de premsa complet (Anglès)

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

abril 2024

marzo

febrero

enero

diciembre 2023