¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

L'Informe d'Impacte 2023 d'Oikocredit indica que estem marcant la diferència a gran escala

« Enrere

L'Informe d'Impacte 2023 d'Oikocredit indica que estem marcant la diferència a gran escala

CID-BO-061 (1).jpgmiércoles, 20 de septiembre de 2023

La declaració d'impacte més completa fins a la data informa sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU, el desenvolupament de capacitats, la petjada de carboni i més.

Els socis d'inclusió financera de Oikocredit van arribar a més de 42,2 milions de persones en 2022, revela el nostre nou Informe d'Impacte 2023. L'informe, publicat avui, descriu com Oikocredit i els seus 519 socis estan promovent el desenvolupament sostenible i donant suport a resultats positius en les àrees objectiu clau d'inclusió financera, agricultura i energies renovables.

Mentre el món s'enfronta al que s'ha descrit com una poli crisi, el treball de Oikocredit en la promoció del desenvolupament sostenible és més rellevant que mai. Les persones amb baixos ingressos s'han vist durament afectades per una confluència de factors, com la inflació, el greu canvi climàtic, la guerra a Ucraïna i altres tensions geopolítiques.

Malgrat la difícil situació, els socis de Oikocredit han pogut ampliar el seu abast i millorar l'accés a productes i serveis per a satisfer les necessitats de les persones i comunitats amb baixos ingressos.

Dave Smit, Director d'Inversions d'Impacte de Oikocredit, va dir: "El nostre Informe d'Impacte 2023 mostra com els socis de Oikocredit estan marcant una diferència a escala en millorar les vides dels clients finals i les seves comunitats a tot el món. L'informe equilibra una visió general recolzada per dades del treball dels nostres socis amb una visió sobre el terreny de com els va als nostres clients finals. Per descomptat, res d'això seria possible sense la nostra activa comunitat d'inversors, membres i donants. L'Informe d'Impacte 2023 de Oikocredit informa sobre una àmplia gamma de paràmetres. Els temes clau inclouen la contribució de Oikocredit als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU, els nostres serveis de desenvolupament de capacitats, una anàlisi de la nostra petjada de carboni i la recerca sobre les dones en el lideratge.

Dones i agricultors entre els principals grups objectiu

L'abast dels nostres socis va ser major en les zones rurals, on es troba el 67% dels clients finals d'inclusió financera. En total, els socis agrícoles de Oikocredit van arribar a 2,59 milions d'agricultors durant el període de l'informe.

Aproximadament el 87% dels clients finals aconseguits pels nostres socis d'inclusió financera són dones.

I els socis de Oikocredit han ajudat a crear o secundar 6,3 milions d'ocupacions en les petites i mitjanes empreses amb les quals treballen.

L'informe també destaca els resultats de l'enquesta de clients finals de Oikocredit, en la qual els clients finals van informar sobre canvis en les seves vides. El 90% de les més de 16.000 persones enquestades van indicar que els socis de Oikocredit van tenir una influència positiva en el seu benestar.

Llegeix l'Informe d'Impacte 2023 per a obtenir més informació.

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

abril 2024

marzo

febrero

enero

diciembre 2023