¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Avanti, organització de la que Oikocredit n'és sòcia de capital, guanya un prestigiós premi indi

Avanti, organització de la que Oikocredit n'és sòcia de capital, guanya un prestigiós premi indi

avanti.pngmartes, 24 de enero de 2023

El soci de capital d'Oikocredit, Avanti Finance, ha rebut el cobejat premi Fintech Innovation for Financial Inclusion Award com a part dels Inclusive Finance India Awards.

El Gran Jurat dels Inclusive Finance India Awards 2022 ha reconegut el treball d'Avanti Finance, soci fintech de capital d'Oikocredit, amb el premi Fintech Innovation for Financial InclusionAward. Avanti va rebre el guardó per la seva contribució a fer que els serveis financers siguin assequibles i accessibles per als clients i clientes desatesos, per la innovació rendible i escalable i per promoure el bon govern. El jurat del premi també va elogiar el soci fintech de capital d'Oikocredit per la seva incorporació de clients "nous en crèdit" durant l'últim exercici.

Avanti va rebre el seu premi en una cerimònia d'alt perfil a Nova Delhi el 17 de gener de 2023. Anantha Nageswaran, assessora econòmica en cap del govern de l'Índia, i Hitendra Dave, director general d'HSBC India, en van fer la presentació.

Els premis Inclusive Finance India tenen com a objectiu celebrar i encoratjar els models i organitzacions que contribueixen a la inclusió financera, incloses les que milloren l'accés als serveis financers per a grups de baixos ingressos. Els premis honoren les contribucions al sector d'inclusió financera de l'Índia de líders de pensament, professionals, responsables polítics, promotors i investigadors. Els destinataris anteriors inclouen el cofundador d'Avanti Finance Nandan Nilekani, l'antic governador del Reserve Bank of India, el Dr C. Rangarajan, el veterà professor de microfinances Malcom Harper i l'economista i fundador del Grameen Bank Professor Muhammad Yunus.

Avanti treballa amb organitzacions sòcieslocals i comunitàries a 22 estats de l'Índia. Ofereix productes de préstec centrats en la sostenibilitat dels mitjans de vida i amb especial atenció a l'apoderament econòmic de les dones. Més del 75% dels beneficiaris d'Avanti són dones.

Oikocredit, juntament amb la Fundació Bill & Melinda Gates i Nomura, van liderar una inversió en una ronda de finançament Sèrie A de 26 milions de dòlars americans a Avanti el 2021. Avanti ha utilitzat els fons per desenvolupar la seva plataforma de tecnologia digital i ampliar el seu enfocament sense ús d'efectiu per ajudar a arribar a persones no bancaritzades arreu de l'Índia. La seva visió és potenciar 100 milions de llars índies.

« Atrás