¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

La-febrerada-1a-fiesta-y-encuentro-de-Economia-Social-y-Solidaria-a-BCN.JPGviernes, 27 de enero de 2023

El proper 10 de febrer des d’Oikocredit participarem a «la Febrerada», la primera trobada festiva i de reflexió de l’economia social i solidària (ESS) de Barcelona.

 L’objectiu és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada i, alhora, visibilitzar que aquest ecosistema ja és una realitat a la ciutat.

La jornada es dividirà en dos moments: un espai matinal de reflexió i inspiració i un vespre festiu amb espectacles i concerts.
• Matí, de 12.00 a 17.30 hores, al Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22), hi haurà taules de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’ESS i diverses ponències dirigides a les entitats vinculades amb l’ESS a la ciutat.
• Vespre, a partir de les 18.00 hores i fins a la mitjanit, a l’avinguda del Paral·lel, 62. Anna Polo i Oye Sherman seran les encarregades de presentar aquesta festa oberta a tota la ciutadania, que començarà amb un programa en directe de Carne Cruda i continuarà amb els concerts de Carlota Flâneur, Rodrigo Laviña y su Combo, Tribade i DJ Slimboy Flacko.

L’accés serà lliure i gratuït, només cal inscripció prèvia a través de la plataforma tickètic per al programa de Carne Cruda, que té aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai. Per inscriure't a la resta de la jornada (la qual cosa dóna dret a participar a les activitats de tarda-nit de Paral·lel 62) has d'omplir aquest altre formulari.

La-febrerada-1a-festa-i-trobada-de-Economia-Social-i-Solidaria-a-BCN

La Febrerada s’emmarca en l’acord de ciutat per l’Estratègia de l’economia social i solidària a Barcelona 2030.

No t’ho perdis!

« Atrás