Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental amb PEG Ghana

Oikocredit dóna suport a l’expansió de sistemes solars domèstics a l’Àfrica Occidental amb PEG Ghana

osteguna, 03 de azaroak de 2016

El finançament d'Oikocredit, responsAbility i SunFunder donarà suport a l’objectiu de PEG per a l’any 2020 de proveir energia de connexió aïllada a 500.000 llars.

3 Novembre 2016, Amersfoort, Països Baixos – L'inversor social Oikocredit col·laborarà amb el gestor d’actius responsAbility i l’especialista de finançament solar SunFunder per a facilitar finançament a PEG Ghana, una empresa que proveeix sistemes solars domèstics a comunitats rurals i de baixos ingressos de l’Àfrica Occidental.

Aquest préstec representa la primera inversió d'Oikocredit en energies renovables a l’Àfrica Occidental.

Oikocredit, responsAbility i SunFunder deixaran cada un $500.000 (437.365€) per a donar suport al creixement de PEG Ghana, la qual proveeix sistemes solars domèstics a les llars de l’Àfrica Occidental amb un sistema de pagament que es basa en l’ús d’energia dut a terme. PEG Ghana utilitzarà aquests $1.500.000 (1.312.095€) prestats per a donar suport al seu objectiu de proveir sistemes solars de connexió aïllada a la meitat de les llars de l’Àfrica Occidental el 2020.

Els sistemes solars domèstics proveeixen energia neta i tenen el potencial de millorar les condicions de vida, els ingressos, la salut i l’educació. PEG Ghana és actualment el proveïdor més important de sistemes solars de connexió aïllada a Ghana, amb clients que normalment guanyen entre $1 i $6 al dia.

En David ten Kroode, director d’energia renovable d'Oikocredit, comenta: “Ens agrada especialment l'habilitat que PEG té a l’hora d’oferir un sistema de pagament flexible als seus clients i també estem impressionats amb les operacions dutes a terme per PEG, incloent la seva habilitat per analitzar les dades dels seus clients i ajustar el seu model de negoci segons correspongui.

“Esperem donar suport a PEG en els seus esforços per aconseguir un creixement significatiu. Els sistemes solars de connexió aïllada representen una gran oportunitat per a Ghana i per a la resta de l’Oest africà en la millora del nivell de vida de persones econòmicament desfavorides.”

Sobre Oikocredit

Oikocredit té més de 40 anys d’experiència en finançar organitzacions sòcies que treballen en sectors com el finançament inclusiu (incloent les microfinances), l’agricultura i l’energia renovable. Els préstecs i les inversions d'Oikocredit ajuden a la gent que viu amb ingressos baixos a millorar d’una manera més duradora els seus nivells de vida. Oikocredit finança més de 790 organitzacions sòcies de més de 70 països i el seu capital social ascendeix a 941€ milions d’euros. www.oikocredit.coop

Nota per als editors

Per a més informació o per a sol·licitar una entrevista, si us plau contacteu a: Rebecca Watson, assessora de comunicació, Oikocredit International, telèfon: +31 33 422 4040, correu electrònic: rwatson@oikocredit.org

O bé a: David Díaz de Quijano i Barbero, responsable de comunicació, Oikocredit Catalunya, telèfon: +34 93 441 63 06, correu electrònic: dbarbero@oikocredit.org

« Enrere